Το μαγικό δίδυμο ΟΝΑΡ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΕΠΗΣ

 

Το Happy Party έχει την χαρά να συνεργάζεται με τους καταξιωμένους ταχυδακτυλουργούς ΟΝΑΡ και ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΖΕΠΗ.

 


 

Γνωστοί σαν δίδυμο μάγων από τις πολύχρονες τηλεοπτικές τους εμφανίσεις.

 

 

Τελευταία τους συνεργασία είναι στην εκπομπή street nagic όπου περιφερόμενοι στους δρόμους της Αθήνας ξαφνιάζουν τους ανυποψίαστους περαστικούς με τα μαγικά τους τεχνάσματα.

 

 

 

  

Μια πρόταση από το Happy Party για την γαμήλια δεξίωση την εταιρική εκδήλωση.

Επίσης σε συνεδριακούς χώρους για την ψυχαγωγία των μεγάλων παρευρισκόμενων καθώς και σε event που πραγματοποιούνται σε club , καφετέριες και οποιουδήποτε ανάλογου γεγονότος.

 

 

Ο μάγος ΟΝΑΡ ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα στην τέχνη του close up ( κόλπα εξ επαφής ) και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΕΠΗΣ γνωστός στο ευρύ κοινό σαν ο Έλληνας ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΕΛΛΕΡ είναι στην διάθεση σας.

 

 

ταχυδακτυλουργος οναρ,μαγος οναρ,ταχυδακτυλουργός οναρ,μάγος οναρ,ταχυδακτυλουργος καζεπης,μαγος καζεπης,ταχυδακτυλουργός καζέπης,μάγος καζέπης,close up magic,close up magic με μαγο οναρ,close up magic με μαγο καζεπη,μαγικο διδυμο οναρ καζεπης,ταχυδακτυλουργικα κολπα απο μαγο οναρ,ταχυδακτυλουργοι κολπα απο μαγο καζεπη,ταχυδακτυλουργοι οναρ και καζεπης,ταχυδακτυλουργοι για club,ταχυδακτυλουργοι για event,ταχυδακτυλουργοι για δεξιωση,ταχυδακτυλουργος για event,ταχυδακτυλουργοί για event,ταχυδακτυλουργοί για δεξίωση