ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Ταχυδακτυλουργός μάγος για παιδικά παρτυ - ταχυδακτυλουργοι μαγοι  για παιδικα παρτυ - ταχυδακτυλουργοι για παιδικα παρτυ - ταχυδακτυλουργοι για παιδικο παρτυ - μαγοι ταχυδακτυλουργοι για παιδικα παρτυ

 

Το πρόγραμμα του μάγου ταχυδακτυλουργού είναι από τα πιο περιζήτητα προγράμματα ψυχαγωγίας .

Προσαρμόζεται και ποικίλει ανάλογα με την ηλικία των παιδιών.

 

 

Ο ταχυδακτυλουργός μπορεί να ψυχαγωγήσει με τα μαγικά του τεχνάσματα παιδιά κάθε ηλικίας και αριθμού είτε σε παιδικο παρτυ στο σπίτι είτε στην εκδήλωση στο σχολείο , ακόμα και μεγαλύτερα παιδιά (teenagers) καθώς και ενήλικους.

 

 

Αναλαμβάνει να σας αφήσει άφωνους με εντυπωσιακά μαγικά κόλπα με μαντίλια ,φωτιές,νοητικά κόλπα, εμφανίζοντας και εξαφανίζοντας αντικείμενα, πάντα με τη συμμετοχή των μικρών αλλά και των μεγάλων φίλων μέσα σε μία ευχάριστη και χιουμοριστική ατμόσφαιρα.

Σκοπός του ταχυδακτυλουργού είναι κάθε φορά να σας μεταφέρει στον μοναδικό κόσμο της μαγείας που πάντα καθηλώνει μικρούς και μεγάλους.

 

 

Είναι χαρά μας να έχουμε στη διάθεση σας τους καλύτερους του είδους ,βασικός μας συνεργάτης είναι ο μάγος ταχυδακτυλουργός ΟΝΑΡ γνωστός στο ευρύ κοινό από τις πολύχρονες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Συνεργάτης με μεγάλη και πολυετή εμπειρία στο παιδικό παρτυ την παιδική εκδήλωση , καθώς και την ψυχαγωγία ενήλικου κοινού.

 

 

 

 

Ταχυδακτυλουργός για παιδικό πάρτυ . Διάρκεια προγράμματος μια ( 1 ) ώρα κόστος 80 ευρώ.

 

Οι γνωστοί και καταξιωμένοι μάγοι μας, όπως ο ΜΑΓΟΣ ΟΝΑΡ γνωστός και από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του καθως και απο την συμμετοχή του στην θρυλική ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ στο ΗΡΩΔΕΙΟ , αλλά και άλλοι ταχυδακτυλουργοί θα σας διασκεδάσουν με τα απίστευτα μαγικά τους κόλπα σε ένα πρόγραμμα χιουμοριστικό σε συμμετοχή με τους μικρούς και μεγάλους, διάρκεια προγράμματος μια (1) ώρα, κόστος 80 ευρώ.

 

- ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ SPECIAL ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ -

 

Διάρκεια προγράμματος  μιάμισης ώρας 1/5 ώρας και  κόστος  100 ευρώ

Πρόκειται για το πρόγραμμα ταχυδακτυλουργού όπου μετα την ολοκλήρωση του ο μάγος για μισή ώρα επιπλέον θα φτιάξει υπέροχες κατασκευές με μπαλόνια και θα τα μοιράσει σε κάθε ένα μικρό μας φίλο.